Alternative content

Get Adobe Flash player

Lezing

'Ondernemerschap & Management'
Jan is jarenlang eigenaar geweest van de Leliveld Groep, een bloemenexportbedrijf. Beginnend met een paktafel en een tweedehands bestelwagen, bouwde Jan samen met zijn vrouw een bloeiend en succesvol bedrijf op, dat bloemen en planten im- en exporteerde en complete boeketten leverde aan internationale verkooppunten. Na twintig jaar behoorde hun bedrijf tot één van de grootste van het land en hadden zij 700 medewerkers in dienst. In 2008 heeft hij de mogelijkheid gekregen om zijn bedrijf te kunnen verkopen aan een beursgenoteerd bedrijf. Momenteel houdt hij zich bezig met optredens als zanger en ondernemen op het gebied van vastgoed en horeca. Daarnaast is Jan ook actief als spreker en geeft hij lezingen over ondernemerschap en management. De afgelopen jaren heeft hij diverse malen een lezing mogen geven aan o.a. banken, accountants, beursgenoteerde bedrijven en ondernemersverenigingen. Jan z’n lezing over 'ondernemerschap’ en 'management’ is anders en bijzonder! Jan vertelt over ondernemerschap en zijn visie over leiding geven op een humoristische wijze. Zijn verhaal wordt ondersteund door ervaringen en anekdotes. Tijdens een lezing zingt Jan ook twee a drie liedjes, gecombineerd met audiovisuele hulpmiddelen waaronder video en animatie.

Als CEO van de Leliveld Groep organiseerde Jan twee keer per jaar voor zijn werknemers een bedrijfsdag om aan hen de visie en toekomstplannen van de organisatie te presenteren. Als directeur sprak Jan, enkele collega’s en een gastspreker over verleden, heden en toekomst van de organisatie om alle werknemers te informeren. Zo’n dag werd gecombineerd met een lunch of diner.

In samenwerking met Grand Café Assumburg te Assendelft biedt Jan nu zelf bedrijfsdagen op maat aan, waarbij u uw doelstellingen en visie aan uw eigen medewerkers kan presenteren in combinatie met een diner en Jan als gastspreker. Het is ook mogelijk om Jan uit te nodigen als spreker bij u op locatie.

Contact:
Leliveld Entertainment
0297-764664
06-53277152
Joost.leliveld@leliveld-entertainment.nl