Alternative content

Get Adobe Flash player

ARCHIEF

Lezing 'Ondernemerschap'
in eigen Grand Café

07-03-2014

De afgelopen jaren heeft Jan al diverse keren een lezing mogen geven over 'Ondernemerschap & Management' voor o.a bedrijven, banken, branche-organisaties, ondernemersverenigingen, rotary's en lions-clubs.

Dinnershow in samenwerking met
zangschool Jozien van Dorst

21-02-2014

Vanavond staat er voor Jan Leliveld een bijzondere ‘Dinnershow’ op het programma in Grand Café Assumburg in Assendelft. Er zijn maar liefst 15 gastoptredens van leerlingen van zangschool Jozien van Dorst en de avond is al weken uitverkocht!

 

Terugblik 2013

Enkele dagen voor kerst wil ik zoals elk jaar nog even terugblikken op het afgelopen jaar. Het jaar 2013 was voor mij een leerzaam jaar.

Dinnershow Tour gaat van start!

17-09-2013

Op 22 september 2013 staat de eerste Dinnershow van de Dinnershow Tour gepland in het sfeervolle restaurant 'De kleine waarheid' te Alkmaar. Met een avondvullend programma is de Dinnershow een gezellig uitje voor het hele gezin. Tijdens het smakelijke 4 gangen diner wordt de avond gevuld met muziek en entertainment. Kaarten zijn online verkrijgbaar en kosten €39,50 incl. een 4-gangen diner en excl. drankjes.

Jan Leliveld gaat toeren met eigen
'Dinnershow' langs diverse restaurants

23-08-2013

De zanger van het Nederlandstalige lied heeft inmiddels al 21 'Dinnershows' gepland tussen september 2013 en april 2014, verdeeld over diverse restaurants in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De Dinnershow' is een avondvullend programma tussen 18.30 en 22.30 uur waarbij men kan genieten van een vier-gangen diner en de muzikaliteit van Jan. 

Jan begint eigen Grand Cafe

07-05-2013

Enkele jaren geleden heeft Jan een hotel/motel pand gekocht in Assendelft. In 2008 hebben er diverse verbouwingen en renovaties plaatsgevonden, waardoor er nu meerdere appartementen en een Grand Café zijn gevestigd.

Bewogen dagen door
drukke agenda

23-03-2013

Na een fantastische week in Oostenrijk, mocht Jan zich na thuiskomst gelijk weer gaan voorbereiden als zanger, entertainer, spreker en ondernemer. Een optreden in Uithoorn, diverse zakelijke afspraken, een lezing over 'Ondernemerschap en Spiritualiteit' in Lisse en gisterenavond een 'Dinnershow' hielden Jan de afgelopen week van de straat.

'Klokken Actie' op Radio NL

18-01-2013

Aanstaande maandag start de ‘Klokken Actie’ op Radio NL ter ondersteuning van de promotie van de nieuwe single ‘Het gaat te snel’ van Jan. Elke dag zal de nieuwe single gedraaid worden op de zender, waarna de luisteraar de mogelijkheid krijgt om te sms-en en kans maakt om een mooie klok met het logo van Radio NL en Jan Leliveld.

Nieuwe single: 'Het gaat te snel'

04-01-2013

‘Het gaat te snel’ is de nieuwe single van Jan Leliveld en komt aanstaande vrijdag 11 januari uit. Het lied is volks, gezellig, up-tempo en zeer geschikt voor zowel op de radio als op een feestje! De tekst van het lied is gebaseerd op het hectische leven van mensen, die tegenwoordig haast hebben en vaak te laat zijn, alles gaat te snel!

Terugblik

02-01-2013

De laatste jaren maakte ik er een gewoonte van om rond de jaarwisseling een terugblik te schrijven over het afgelopen jaar. Dit jaar wil ik dit op een andere manier doen, meer in het perspectief van de afgelopen jaren. En dat zijn er voor mij (gezien mijn leeftijd) heel veel.

Twitter Actie, groot succes!

17-12-2012

Maandag 10 december lanceerde Jan een twitter actie waarbij men twee vrijkaarten kon winnen voor de kerstshow Margiet Eshuijs en Maarten Peeters van aanstaande donderdag 20 december in het Crown Theater te Aalsmeer. Men maakte kans op de kaarten, wanneer zij de tweet die Jan maandag 10 december verstuurde zouden Re-Tweeten. Er is in totaal 30 keer geretweet en de uiteindelijke winnaar is Mireille Muller - @mireillemuller

Twitter Actie: Maak kans op 2
kaarten voor de kerstshow.

10-12-2012

Donderdag 20 december treedt Jan op als speciale gast bij de kerstshow van Margriet Eshuijs en Maarten Peters.  

Jan Leliveld komt uit met
Spiritueel lied!

25-10-2012

Vrijdag 26 oktober komt de nieuwe single ‘Vrij’ uit van Jan Leliveld. Dit is een mooi spiritueel lied. Het lied beschrijft dat het niet uit maakt of je donker of blank, hetero of homo, kind of volwassenen, dik of dun, oud of jong bent. Daarnaast is iedereen vrij om eigen keuzes in zijn of haar leven te maken.

Jan komt met een gezellige nieuwe
Single ‘Zonder Jou'

13-07-2012

De single getiteld 'Zonder Jou' is afkomstig van het album 'Een voor een'. De release datum van de single staat gepland op vrijdag 13 juli 2012.

Nieuwe single 'Zij hoort bij mij'

21-03-2012

'Ons eigen cafe' wordt nog volop gedraaid op de radio en in de kroegen, maar Jan heeft toch besloten om met een nieuwe single uit te komen 'Zij hoort bij mij'. De single komt officieel op 7 april uit en komt van het album 'Een voor een'. De fans van Jan kennen het nummer natuurlijk van het album, maar ook Radio NL heeft de single vorige week vanuit het Brixental in Oostenrijk gedraaid op de radio.

'Ons eigen cafe' nu al een hit
in de cafe's!

23-01-2012

De afgelopen week heeft Jan veel reacties gekregen vanuit het uitgaanscircuit over zijn nieuwe single 'Ons eigen cafe'. De single wordt veel gedraaid en aangevraagd bij de diverse DJ's in de cafés. Het is ook prachtig om te zien hoe het publiek hierop reageert.

Jan bij Volume BV!

12-01-2012

Met gepaste trots melden wij dat Jan sinds 1 januari 2011 exclusief te boeken is via Volume BV. Volume bv is één van de grootste bedrijven op het gebied van artiesten, orkesten, evenementen en RTV produkties in de Benelux.

Terugblik op 2011

23-12-2011

Zo op de dag voor kerst blik ik nog even terug op het afgelopen jaar. Het was voor mij een heel bijzonder jaar. Het begon natuurlijk achter de schermen al met de opnames van het album Een voor een. Het album kwam in augustus uit, met daarop 12 eigen titels en 2 live-medleys. Het bekendste nummer van het album is ‘Marianne’, wat ook afgelopen jaar goed werd ontvangen door het publiek tijdens de optredens in het land.

24 uurs Radio Marathon voor Serious Request en ik doe mee

13-12-2011

Over 8 dagen start de jaarlijkse themaweek Serious Request van 3FM. In deze periode worden er verschillende acties gestart om geld op te halen voor het goede doel, waaronder door Marco de Hollander.

Jan komt met een gezellige nieuwe Single ‘Ons eigen café'

28-11-2011

Het heeft eventjes geduurd, maar eindelijk is het weer zover. Jan komt met een nieuwe single getiteld ‘Ons eigen café’. Het lied afkomstig van het album ‘Een voor een’ komt officieel op 6 Januari uit. De bijbehorende videoclip is onlangs opgenomen met een gezellige koppel vrienden in een café en staat inmiddels op Youtube.

JAN LELIVELD AANSTAANDE ZATERDAG TE ZIEN OP NED 1

03-10-2011

In Hilversum wordt in het weekend van 2, 3 en 4 september het Hilversum Media Festival georganiseerd. Dit jaar staat het festival in het teken van 60 jaar televisie. Tijdens het Hilversum Media Festival nodigen de publieke omroepen, RTL en de gemeente Hilversum het Nederlandse publiek uit een kijkje te komen nemen in de keuken van de mediastad en de magie van radio en televisie van dichtbij te beleven.

Vanavond om 21.30 uur is Jan te zien op Ned 1

29-07-2011

In Hilversum wordt in het weekend van 2, 3 en 4 september het Hilversum Media Festival georganiseerd. Dit jaar staat het festival in het teken van 60 jaar televisie. Tijdens het Hilversum Media Festival nodigen de publieke omroepen, RTL en de gemeente Hilversum het Nederlandse publiek uit een kijkje te komen nemen in de keuken van de mediastad en de magie van radio en televisie van dichtbij te beleven.

Jan vaart met Fans Radio NL

25-07-2011

Afgelopen donderdag 21 juli was het dan zo ver! Jan ging een rondje varen in Aalsmeer met enkele Radio NL fans! De fans konden deze unieke dag winnen door een van Jan z'n nieuwe liedjes aan te vragen in het verzoekprogramma 'Op volle kracht' van Hessel Wijkstra op Radio NL. Deze actie startte maandag 11 juli en vorige week vrijdag 15 juli maakte Jan in de studio van Radio NL 4 prijswinnaars bekend.

Jan Leliveld genomineerd bij debeste 20 artiesten van het Nederlandstalige lied!

19-07-2011

Op 29 september vindt de tweede editie van Buma NL plaats in ’s-Hertogenbosch. Buma NL is dé conferentie en het festival voor Nederlandstalige muziek. Als onderdeel van Buma NL presenteert Sterren.nl de Buma NL Awards, speciaal voor Nederlandstalige muziek. Tijdens deze Awardshow worden de artiesten en auteurs uit het Nederlandstalige segment onderscheiden.

Varen met Fans Radio NL

09-07-2011

Radio NL heeft een leuke actie bedacht rondom het nieuwe album 'Één voor één', waardoor fans van Radio NL kans maken om een dagje met Jan te gaan varen op de Westeinderplassen in Aalsmeer. Uiteraard neemt Jan zijn gitaar mee, om samen met de fans te kunnen zingen op de boot. In het programma ‘Op volle kracht’ van Hessel Wijkstra kunnen fans van Radio NL verzoekplaatjes aanvragen.


TROS Sterren.nl in het teken van
Jan Leliveld

14-06-2011

Afgelopen zaterdag en zondag, 11 en 12 juni, stond TROS Sterren.nl in het teken van Jan Leliveld. Via het themakanaal werden concerten van Jan uitgezonden, evenals clips en interviews.

'Het Feest van Jan Leliveld &
Glennis Grace' Groot Succes!!!

09-06-2011

Afgelopen zaterdag 4 Juni was het een groot feest in de discotheek van de Tv Studio's in Aalsmeer. Het evenement dat in het teken stond van optredens van Jan Leliveld & Glennis Grace trok maar liefst tussen de 1200-1300 bezoekers en was daarmee een 'volle bak'. Op de avond werd tevens namens de Tros Sterren.nl het nieuwe album 'Één voor één' van Jan Leliveld gepresenteerd.

Nieuwe album van Jan Leliveld

12-05-2011

Het nieuwe album 'Één voor één' van Jan Leliveld komt vrijdag 20-05-2011 officieel uit, maar het is nu al mogelijk om korte fragmenten van alle liedjes te beluisteren. Op de website is een speciale 'Album' pagina gemaakt, waar men van elke track ca. 30 seconde kan afspelen. Klik hier om naar de 'Album' pagina te gaan.

Het feest van Jan Leliveld &
Glennis Grace

29-04-2011

Het feest van Jan & Glennis Grace, dat klinkt veelbelovend en dat is het ook! Zaterdagavond 4 juni 2011 wordt dit feest georganiseerd in 'The Big Apple' van de Crown Business Studio's te Aalsmeer. De avond zal in het teken staan van 'Feest' dat wordt gecreeerd door optredens van Jan Leliveld, Glennis Grace, Ruby van Urk & DJ Kees Markman. Tevens zal het nieuwe album 'Één voor één' van Jan gepresenteerd worden.

Jan Leliveld in Ahoy Rotterdam

15-04-2011

Op 29 april a.s. is Jan uitgenodigd door de organisatie van de 'Nacht van Oranje' om op te treden in Ahoy Rotterdam. Het is alweer de 19e editie van dit evenement en het belooft opnieuw een daverend muziekspektakel te worden. Een bonte stoet van maar liefst 15 Hollandse artiesten en bands, waaronder Jan, luidt 29 april traditioneel Koninginnedag in.

Jan op Radio & TV!

01-04-2011

De komende periode staat voor Jan in het teken van Radio & Televisie programma's. De nieuwe single 'Laat het feest beginnen' is goed ontvangen door de media, de Mega Piraten Festijnen gaan weer van start en het nieuwe album van Jan bevindt zich in afrondingsfase. Al met al, weer veel leuke dingen om te vertellen!

Nieuwe Single 'Laat het
feest beginnen'

07-03-2011

'Laat het feest beginnen' is de nieuwe single van Jan Leliveld. De single is een voorloper op het nieuwe album van Jan Leliveld en komt op 11 maart officieel uit. Het lied geschreven door Jeroen Englebert en Peter van Asten beschrijft een optreden van Jan Leliveld. Na de hit 'Marianne' is het aantal optredens van Jan aanzienlijk toegenomen en zoals vele fans weten maakt Jan van elk optreden een groot feest.

Jan zoekt figuranten voor
Videoclip!

25-02-2011

Wil jij figureren in de nieuwe videoclip 'Laat het feest beginnen' van Jan Leliveld kom dan maandag 28 februari om 17.30 uur naar Cafe 't Leeuwtje in Noorden. Elk jaar staat er naast Cafe 't Leeuwtje een grote feesttent, met een apresskibar en ijsbaan voor de kinderen.

Jan op alle Mega Piraten Festijnen

02-02-2011

Voor vele fans van het Nederlandstalige lied is het Mega Piraten Festijn een geweldig jaarlijks uitje om heen te gaan. Het Festijn met optredens van maar liefst 30 Nederlandstalige artiesten is een terugkerend evenement dat toert door het hele land, de ene week staat de Feesttent in Noord Groningen en de week erop vindt het evenement bijvoorbeeld in Zuid Limburg plaats.

Jan op pad met Radio NL
kerstman!

27-12-12

Afgelopen vrijdag was voor Jan een erg leuke dag. Hij was door Radio NL gevraagd om met de Radio NL kerstman naar enkele prijswinnaars te gaan om kerstpakketten uit te delen. Nadat Jan de week van 13 t/m 20 december al 'Hollandse Nieuwe' was op de zender met het lied 'Vrolijk Kerstfeest', deelde de zender afgelopen vrijdag enkele Jan Leliveld Kerstpakketten uit.

Het was fantastisch in Gelredome!

13-12-2010

Afgelopen zaterdag 11 december mocht Jan optreden op het Mega Piraten Festijn in stadion Gelredome in Arnhem. Maar liefst vijfendertig duizend mensen zagen hoe Jan zijn hit 'Marianne' ten gehore bracht. 'Dit was echt geweldig, echt gaaf zoveel mensen' dat waren de woorden van Jan toen hij van het podium af stapte.

Veel aandacht rondom Jan
de komende periode!

08-12-12

Er is veel aandacht rondom Jan de komende periode. Vandaag was Jan de hele dag in Hilversum bij de Tros voor de opnames van het televisieprogramma Toffe Gasten gepresenteerd door Kees Tol en het radioprogramma Sterren.nl Top 20 gepresenteerd door Harold Verwoert en Corne Klijn.

Clip Vrolijk Kerstfeest online!

06-12-2010

De single Vriendschap / Vrolijk Kerstfeest ligt inmiddels alweer 2 weken in de winkel, maar vanaf vandaag is de nieuwe clip van Vrolijk Kerstfeest te zien op verschillende tv-zenders en op youtube!

Jan in stadion de Gelredome in
Arnhem

10-11-2010

Op 11 december staat Jan in de Gelredome. Jan is het afgelopen half jaar zes keer uitgenodigd om op te treden in de Feesttent van het Mega Piraten Festijn. Dit Festijn met optredens van vele artiesten reist door het hele land en als afsluiting van deze tour vindt het laatste Mega Piraten Festijn van dit jaar plaats in het Gelredome in Arnhem.

Jan Leliveld in de schijnwerpers
door single 'Marianne'

08-09-2010

Drie Top 10 hits heeft Jan al op zijn naam staan, maar zijn nieuwste single 'Marianne' kan wel zijn doorbraak genoemd worden. De single kwam op 24 juli als nieuwkomer binnen op nummer 43 in de Single Mega Top 100 en behoort inmiddels al 7 weken tot de 100 best verkochte singles van Nederland met als hoogste positie nummer 8.

Dankjewel!

06-08-2010

Een nieuwe single is uiteraard hèt visitekaartje van een artiest, en dat is voor Jan niet anders. En dan is het fantastisch als het publiek, maar ook radio-en televisiemakers zo'n single leuk vinden, en er aandacht aan besteden!

Mandy Huydts in de hoofdrol
in de nieuwe videoclip van Jan

12-07-2010

Woensdag 30 juni werd de videoclip van de nieuwe single 'Marianne' van Jan opgenomen in een oud schoolgebouw in Hilversum. Jan zingt in dit lied over Marianne, dat vroeger een onaantrekkelijk meisje uit zijn klas was en daarin tegen nu een ontzettend mooie vrouw is geworden.

Jan ontvangt Opkikkerspeldje van
de Stichting Opkikker

19-05-2010

Afgelopen zaterdag 15-05-2010 was Jan te gast als hoofdact op de Landelijke Super Opkikkerdag te Zeewolde. Als nieuwe ambassadeur zong Jan uiteraard de nieuwe single 'Lentekriebels' voor de uitgenodigde gezinnen. Jan heeft 'Lentekriebels' speciaal voor de Stichting Opkikker uitgebracht en niet geheel zonder succes. 'Lentekriebels' staat nu al voor de derde week in de Single Mega Top 100, wat inhoudt dat de single veel verkocht wordt.

Videoclip "Lentekriebels"

20-04-2010

De Stichting Opkikker heeft Jan benaderd om speciaal voor de Landelijke Opkikkerdag een eigen lied te produceren, om zo de Stichting en het initiatief Landelijke Opkikkerdag 2010 mede te ondersteunen. Jan voelde zich zeer vereerd hiervoor te zijn gevraagd en is vervolgens, samen met z'n componist/producer, keihard aan het werk gegaan.

Winnaars Downloadactie!

16-03-2010

Vorige week hebben vele fans deelgenomen aan de download-actie om kans te maken op de DVD 'Dit is mijn leven live in concert'! Jan z'n single 'Een roos alleen voor jou' stond vorige week op nummer 8 in de Mega Top 100, de single is deze week gezakt naar de 14e plaats.

Wil jij de DVD 'Dit is mijn leven live
in Concert' winnen?

08-03-2010

Elke vrijdag is voor Jan weer een spannende dag; dan worden namelijk de nationale hitlijsten bekend gemaakt. Zo was er dan afgelopen vrijdag erg veel vreugde in huize Leliveld, want 'Een roos alleen voor jou' staat op 8 in de Mega Top 100!

Winnaar talent-battle Life 4 you!

23-02-2010

Afgelopen zondag was Jan te gast in het programma Life4you van Carlo en Irene. In het programma wordt er incidenteel een talentbattle gehouden. Dat houdt in dat zowel Carlo als Irene een eigen kandidaat hebben die vervolgens tegen elkaar strijden. Jan was de kandidaat van Irene en Carlo van der Brand was de kandidaat van Carlo.

Valentijns Actie!

14-02-2010

Afgelopen week was er weer veel aandacht rondom Jan Leliveld. Men kon naar maar liefst 7 nederlandse radiostations bellen zodra "Een roos alleen voor jou" werd gedraaid, om kans te maken op het Valentijn-prijspakket dat je dan weer bij je geliefde kon laten bezorgen. Onnodig te vermelden dat er héél wat zijn uitgedeeld, en dat "Een roos alleen voor jou" de Valentijn-single van 2010 genoemd mag worden!

De nieuwe single 'Een roos
alleen voor jou'!

28-01-2010

Voor de fans van Jan was het de grote vraag; wat wordt de nieuwe single? Tijdens zijn optredens heeft Jan van iedereen wel adviezen gekregen. Na het enorme succes van de top 10 hits 'Gewoon muziek' en 'Mijn nummer één', komt Jan dan nu met het vrolijke up-tempo lied 'Een roos alleen voor jou'.

DVD 'Dit is mijn leven - live in
concert' nu al te bestellen.

15-01-2010

Het nieuwe jaar begint goed voor Jan! De DVD "Dit is mijn leven - live in concert" ligt namelijk vanaf vrijdag 22 januari overal in de schappen en is vanaf vandaag al te bestellen op www.janleliveld.nl. Op deze DVD staat een prachtige registratie van het spectaculaire concert wat Jan gaf in zijn eigen woonplaats Aalsmeer.

Jan blikt terug op 2009

30-12-2009

Zo op de laatste werkdag van het jaar blik ik nog even terug op het afgelopen jaar. Het was voor mij een heel bijzonder jaar. Het begon natuurlijk achter de schermen al met de opnames van het album 'Dit is mijn leven'.

Jan en Mandy op TV

02-11-2009

Afgelopen zaterdag (28 november) was Jan samen met Mandy Huydts door Omroep MAX uitgenodigd om te komen optreden in de jaarbeurs in Utrecht. MAX organiseerde samen met het ministerie van Defensie een thuisfrontdag: 'Missie MAX'. De tussen de 4000 en 4500 bezoekers werden door het maken van video-opnames in de gelegenheid gesteld om kerst- en nieuwjaarswensen aan hun dierbaren over te brengen.

Nieuwe single: 'Mijn nummer één'

12-11-2009

Vele fans hebben er ongeduldig op zitten wachten, maar de nieuwe single van Jan Leliveld is nu uit! Na het grote succes van de top 10 hit 'Gewoon muziek' komt Jan nu met 'Mijn nummer één' op een wel héél speciale manier.

Jan z'n concerten groot succes!

13-10-2009

Afgelopen weekend genoten 2500 mensen van het spectaculaire concert van Jan, waarin hij de 14 eigen nummers van zijn nieuwe album zong onder leiding van een geweldige live-band. Ook zong Jan 3 duetten, 2 daarvan met Glennis Grace en 1 met Mandy Huydts. Na de spectaculaire openingsact zat de sfeer er dan ook al meteen goed in.

Album 'Dit is mijn leven'

28-08-2009

Het is zover, Jan z'n debuutalbum 'Dit is mijn leven' komt uit! Jan heeft de afgelopen maanden samen met zijn producer Jeroen Englebert hard aan het album gewerkt en eindelijk ligt die vanaf vandaag in de schappen. Het album, dat is opgenomen in Studio Arnold Muhren, bestaat uit 14 eigen oorspronkelijke titels die over Jan z'n eigen leven gaan.

Instore bij Music Store

24-08-2009

Jan werd op woensdag 19 augustus en op zaterdag 22 augustus uitgenodigd door Music Store Krijtenberg voor een instore bij hun in de winkel. Jan heeft daar afgelopen woensdag een signeersessie gehouden en zaterdag heeft hij in de winkel het lied 'Gewoon muziek' ten gehore gebracht. 'Geweldig, dat Jan hier zijn nieuwe single 'Gewoon muziek', die deze week op 20 staat in de mega top 100, komt zingen in onze winkel.' zei Gerard Krijtenberg, eigenaar van de winkel.

Single 'Gewoon muziek'

29-07-2009

Eindelijk is het zover: Jan z'n eerste single komt uit! We wisten al enkele weken, dat het nummer 'Gewoon muziek' de eerste single zou worden. Het nummer, geschreven door Jeroen Englebert en opgenomen in Studio Arnold Muhren, is een zeer gevoelig liedje, dat dan ook gewoon ... over muziek gaat!

Jan op Hyves

22-04-2009

Sinds vandaag heeft Jan ook zijn eigen hyvespagina. Het medium is wel bekend onder de meeste Nederlanders en ook Jan kon natuurlijk niet achterblijven! Zijn pagina is een extra website waar hij zijn Hyves-vrienden gemakkelijk op de hoogte kan houden van zijn muzikale ontwikkelingen.

Concert gepland

02-07-2009

Het album 'Dit is mijn leven' komt in de tweede week van augustus uit en wordt gepresenteerd op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober tijdens Jan's concerten, ook genaamd 'Dit is mijn leven', in de 'Bloemhof' te Aalsmeer. Vandaag heeft Jan samen met zijn management besloten deze twee grote concerten te geven.

Video-clip 'Gewoon Muziek'

15-07-2009

Vandaag heeft Jan de videoclip van 'Gewoon Muziek' opgenomen in Ter Aar. Een loods was speciaal voor deze clip omgetoverd tot een enorm theater, waar diverse podia, veel licht, musici, vuur, rook, en gouden pilaren een indrukwekkend decor voor de clip vormden. Jan kon zijn ogen dan ook niet geloven toen hij het gebouwde theater zag, en had er ontzettend veel zin in!

Album 'Dit is mijn leven'

19-06-2009

De afgelopen periode is Jan vaak naar Volendam gereden, waar hij in Studio Arnold Muhren erg druk was met het opnemen van zijn nieuwe cd-album getiteld 'Dit is mijn leven'. Uiteindelijk zijn gisteren de laatste loodjes gelegd en staat alles fantastisch op band volgens Jeroen Englebert, de producer van het album.