Alternative content

Get Adobe Flash player

Video-clip 'Gewoon Muziek'

15-07-2009

Vandaag heeft Jan de videoclip van 'Gewoon Muziek' opgenomen in Ter Aar. Een loods was speciaal voor deze clip omgetoverd tot een enorm theater, waar diverse podia, veel licht, musici, vuur, rook, en gouden pilaren een indrukwekkend decor voor de clip vormden. Jan kon zijn ogen dan ook niet geloven toen hij het gebouwde theater zag, en had er ontzettend veel zin in!

De 33 figuranten die meespeelden in de videoclip waren minstens net zo enthousiast als Jan zelf. Een beeldschone pianiste, een drummer, gitarist, een basgitarist, zes violisten, een celliste, twee hoornisten, en een koor van twintig mannen en vrouwen. Achter de schermen werkten er nog 25 mensen aan de clip mee, zoals de regisseur, de cameraman, de visagistes, productiemedewerkers, lichtspecialisten, en natuurlijk de catering!

De opnames startten vanmorgen om 11 uur en 's avonds om 18.30 uur werden de laatste close-ups geschoten. Na deze lange dag nam Jan de hele crew nog even mee naar het plaatselijke cafê, voor een drankje en een bitterbal!

Jan vond het een zeer geslaagde dag en wil dan ook op deze wijze nogmaals iedereen die aan deze clip heeft meegewerkt ontzettend bedanken voor hun enorme inzet.

Uiteraard hopen we allemaal op een fantastisch eindresultaat, dat binnenkort op de website te bewonderen zal zijn!