Alternative content

Get Adobe Flash player

Single 'Gewoon muziek'

29-07-2009

Eindelijk is het zover: Jan z'n eerste single komt uit! We wisten al enkele weken, dat het nummer 'Gewoon muziek' de eerste single zou worden. Het nummer, geschreven door Jeroen Englebert en opgenomen in Studio Arnold Muhren, is een zeer gevoelig liedje, dat dan ook gewoon ... over muziek gaat! Volgens Arnold Muhren, eigenaar van Studio Arnold Muhren, is het een kippenvelnummer, dat prachtig gezongen en écht waanzinnig gearrangeerd is.

Jan hoopt met "Gewoon Muziek" een hit te kunnen scoren in de nationale hitlijsten. Tegenwoordig komt de belangrijkste hitlijst, de Dutch Mega Chart top 100, tot stand door de verkopen van de single en de legale downloads. We hopen dat ook jullie kippenvel krijgen van 'Gewoon muziek' en Jan aan z'n verdiende plaats in de charts willen helpen! De indrukwekkende videoclip van 'Gewoon muziek' is al te zien op de homepage van deze website.

De single-cd is natuurlijk verkrijgbaar in onze webshop. Op deze cd staan 'Gewoon muziek', mét videoclip, en het vrolijke 'Het is feest vandaag'.

Klik hier om de single te downloaden.

Klik hier om naar de webshop te gaan.