Alternative content

Get Adobe Flash player

Nieuwe single: 'Mijn nummer één'

12-11-2009

Vele fans hebben er ongeduldig op zitten wachten, maar de nieuwe single van Jan Leliveld is nu uit! Na het grote succes van de top 10 hit 'Gewoon muziek' komt Jan nu met 'Mijn nummer één' op een wel héél speciale manier.

De single heeft namelijk een dubbele A-kant. Dat houdt in, dat er twee verschillende versies van Mijn nummer één op de single staan. 'Mijn nummer één' en 'Mijn nummer één Live' in duet met Mandy Huydts. Mandy is bijvoorbeeld bekend geworden met de groep Frizzle Sizzle, die Nederland vertegenwoordigde bij het Eurovision Songfestival van 1986 in Noorwegen. De hit 'Alles heeft een ritme' bereikte de 13e plaats. Maar velen zullen Mandy natuurlijk ook kennen als één van de gezichten van de Frogettes. Maar.... Mandy's stem is net zo mooi als Mandy zelf!

Jan en Mandy zongen tijdens Jan z'n concerten op 9 en 10 oktober j.l. het lied 'Mijn nummer één' voor het eerst samen. Dit werd zo goed ontvangen door het publiek, dat Jan Mandy voorstelde, om het duet dan ook samen uit te brengen. Mandy was direct enthousiast. En dat enthousiasme werd nog véél groter toen ze de video-opnames voor het eerst zag en hoorde. Als je meer over Mandy wilt weten, kijk op : www.mandyhuydts.nl

Op deze bijzondere single-cd staan naast de twee versies van 'Mijn nummer één' ook de twee videoclips van het lied; Jan z'n originele versie, en het duet. Beide clips zijn ook te bekijken bij 'discografie' hier op de website.

De single is vanaf 20 november verkrijgbaar bij o.a. de Music Store en via onze eigen webshop. Beide versies van 'Mijn nummer één' zijn ook legaal te downloaden via alle download-websites. Uiteraard hopen Jan en Mandy dat 'Mijn nummer één' net zo'n succes zal worden als 'Gewoon muziek'!