Alternative content

Get Adobe Flash player

Jan blikt terug op 2009

30-12-2009

Beste Allemaal,
Zo op de laatste werkdag van het jaar blik ik nog even terug op het afgelopen jaar. Het was voor mij een heel bijzonder jaar. Het begon natuurlijk achter de schermen al met de opnames van het album 'Dit is mijn leven'. Van het album kwam in augustus de eerste single 'Gewoon muziek' uit. Dit was al een enorm succes, want na vier weken stond 'Gewoon muziek' al op 8 in de Single Mega Top 100. Ook werd 'Gewoon muziek' op alle grote radiozenders gedraaid, waardoor ik veel werd uitgenodigd voor radio interviews door het hele land.

In september kwam dan ook mijn debuutalbum 'Dit is mijn leven' uit. Inmiddels staat het album al 18 weken in de Album Mega Top 100, met als hoogtepunt in oktober toen het album op 10 stond. Op Anouk en Tiesto na, was ik de enige Nederlander in de top 10 die week, daar was ik dan ook enorm trots op.

Het concert van 9 en 10 oktober in de Bloemhof was voor mij het mooiste moment van 2009. Dat zal ik ook niet snel meer vergeten. Meer dan 2500 mensen genoten van dit fantastische spektakel. De avond begon met een spectaculaire openingsact van Magic Unlimited, zij lieten het publiek van de ene in de andere verbazing vallen, met als hoogtepunt dat ze mij op het podium toverde. Daarna zong ik de 14 liedjes van het album, waarvan 'Mijn nummer één' in duet met Mandy Huydts, een Nederlandse Hit-medley en een Andre Hazes medley. Ook was er een gastoptreden van niemand minder dan Glennis Grace. Samen met haar zong ik twee duetten en zij zong ook 'Valerie' en 'Let's get loud'. Gelukkig is alles goed vastgelegd en komt er op 15 januari de dvd 'Dit is mijn leven live in concert' uit. Op de DVD staat de volledige live registratie van het concert, een backstage reportage en de videoclips van 'Gewoon muziek' en 'Mijn nummer één.

In November kwam mijn tweede single 'Mijn nummer één'. De single bestaat uit twee verschillende versies. Ik zing dit lied namelijk solo en in duet met Mandy Huydts. Dit lied staat inmiddels ook al 6 weken in de Single Mega Top 100 genoteerd en deze week staat het lied op nummer 26.

Ik heb ontzettend veel plezier in het zingen en ook in 2010 gaan we gewoon verder. Er staan alweer veel optredens in de agenda en ook mijn derde single 'Een roos alleen voor jou' zal januari uitkomen. Dit up-tempo liedje, waarin ik verschillende meisjes met bloemennamen een roos geef, is voor mij alvast een vrolijk begin van 2010. Veel fans hebben mij verteld dat ze de single 'Een roos alleen voor jou' cadeau willen geven aan hun geliefde op Valentijnsdag! Dus misschien word jij wel verrast met dit vrolijke lied als Valentijnscadeau! Ik ben benieuwd!

Ik wil bij deze iedereen een fantastisch 2010 wensen!

Muzikale groet,
Jan