Alternative content

Get Adobe Flash player

DVD 'Dit is mijn leven - live in
concert' nu al te bestellen.

15-01-2010

Het nieuwe jaar begint goed voor Jan! De DVD "Dit is mijn leven - live in concert" ligt namelijk vanaf vrijdag 22 januari overal in de schappen en is vanaf vandaag al te bestellen op www.janleliveld.nl. Op deze DVD staat een prachtige registratie van het spectaculaire concert wat Jan gaf in zijn eigen woonplaats Aalsmeer.

In een tot theater omgebouwde sporthal waren 2.500 bezoekers getuige van dit grote spektakel. Twee concert-avonden om nooit te vergeten met veel muziek, show en dans. Nadat Jan op het podium werd getoverd door Magic Unlimited, zong hij de 14 liedjes van het album 'Dit is mijn leven' waarvan 'Mijn nummer één' uiteraard met Mandy Huydts, enkele covers en 2 twee duetten met Glennis Grace. Glennis zong als suprise-act ook nog eens 'Valerie' en 'Let's get loud', wat bijzonder in de smaak viel bij het publiek.

Naast de live-registratie van het concert staan er ook nog een backstage-reportage, de videoclip 'Gewoon muziek' en de videoclip 'Mijn nummer één' (Jan solo) als extra's op deze DVD. De videoclip van 'Mijn nummer één' als duet met Mandy Huydts is de live-registratie van het concert, dus uiteraard ook terug te vinden op de DVD. Het gaat overigens erg goed met de single van Jan en Mandy. Nadat ze al op 1 hebben gestaan in de Sterren.nl Top 20 en op 2 in de Radio NL Top 30, staat 'Mijn nummer één' deze week op 13 in de Mega Single Top 100. Het album 'Dit is mijn leven' staat inmiddels ook al 20 weken in de Mega Album Top 100 genoteerd en deze week op nummer 48 Ook stelt de GFK elke week een hitlijst samen voor de best verkochte muziek DVDís, dit is de DVD Music Top 30.