Alternative content

Get Adobe Flash player

De nieuwe single 'Een roos
alleen voor jou'!

28-01-2010

Voor de fans van Jan was het de grote vraag; wat wordt de nieuwe single? Tijdens zijn optredens heeft Jan van iedereen wel adviezen gekregen. Na het enorme succes van de top 10 hits 'Gewoon muziek' en 'Mijn nummer één', komt Jan dan nu met het vrolijke up-tempo lied 'Een roos alleen voor jou'.

Omdat 'Een roos alleen voor jou' volgens de kenners de Valentijn-single van 2010 is, zal het lied van 8 tot 12 februari veelvuldig te beluisteren zijn op Radio NL. En.... wanneer 'Een roos alleen voor jou' gedraaid wordt op Radio NL, kun je bellen naar de studio om kans te maken op het Valentijn-prijzenpakket, dat je bij je geliefde kunt laten bezorgen! Het pakket zal bestaan uit - uiteraard - een bos bloemen, de single 'Een roos alleen voor jou' en de DVD 'Dit is mijn leven live in concert'.

Op www.radionl.fm zie je waar je Radio NL bij jou in de regio kunt vinden.

Afgelopen week heeft Jan enorm veel enthousiaste reacties gekregen op deze concert- DVD. Vele fans waren ook aangenaam verrast door het feit dat ze zichzelf terug zagen op beeld. De live-registratie bestaat uit wisselende shots van Jan, het publiek, de band, het koor, de hele zaal, etc., dus de kans is zeker aanwezig dat jij ook jezelf ook terug zult zien op deze prachtige DVD. Naast de live-registratie van het concert, staan er als extra's ook nog een backstage-reportage, de videoclip van 'Gewoon muziek' en de videoclip 'Mijn nummer één' op.

Deze schitterende DVD kun je hier op de website bestellen voor € 14,99.