Alternative content

Get Adobe Flash player

Valentijns Actie!

14-02-2010

Afgelopen week was er weer veel aandacht rondom Jan Leliveld. Men kon naar maar liefst 7 nederlandse radiostations bellen zodra "Een roos alleen voor jou" werd gedraaid, om kans te maken op het Valentijn-prijspakket dat je dan weer bij je geliefde kon laten bezorgen. Onnodig te vermelden dat er héél wat zijn uitgedeeld, en dat "Een roos alleen voor jou" de Valentijn-single van 2010 genoemd mag worden!

Het prijzenpakket bestond uit - uiteraard - een bos bloemen, de single 'Een roos alleen voor jou' en de DVD 'Dit is mijn leven live in concert'.

Omdat Jan zelf erg enthousiast was over de actie, is hij niet alleen zelf het land doorgereisd om enkele prijzen persoonlijk te overhandigen, maar heeft hij ook nog eens het album 'Dit is mijn leven', toegevoegd aan het prijzenpakket. Dit album staat al 24 weken in de top 100 van de best verkocht albums in Nederland.

Mocht je net naast de prijzen gegrepen hebben, dan kun je de DVD 'Dit is mijn leven live in concert' en de nieuwste single 'Een roos alleen voor jou' nog steeds bestellen hier op de website!!