Alternative content

Get Adobe Flash player

Winnaar talent-battle Life 4 you!

23-02-2010

Afgelopen zondag was Jan te gast in het programma Life4you van Carlo en Irene. In het programma wordt er incidenteel een talentbattle gehouden. Dat houdt in dat zowel Carlo als Irene een eigen kandidaat hebben die vervolgens tegen elkaar strijden. Jan was de kandidaat van Irene en Carlo van der Brand was de kandidaat van Carlo.

Jan zong een fragment van zijn nieuwste single 'Een roos alleen voor jou'. Meer dan een miljoen mensen zagen dat Beau van Ervens Dorens besloot dat Jan de talentbattle had gewonnen. Hierop volgde uiteraard luid gejuich van Irene en Jan.

Niet alleen zondag was Jan te zien op de televisie. Gisteren was Jan namelijk te gast in het programma TV Vandaag op Limburg TV. Op deze regionale zender werd Jan geïnterviewd en zong hij in de studio zijn top 10-hit 'Gewoon muziek' en zijn nieuwste single 'Een roos alleen voor jou'.

Het zal jullie niet verbazen dat 'Een roos alleen voor jou' wat natuurlijk de valentijnssingle was van verschillende radiostations is gestegen naar nummer 26 in de Single Top 100. Ook de DVD 'Dit is mijn leven live in Concert' is door alle aandacht gestegen van nummer 7 naar nummer 5 in de Muziek DVD Top 30.