Alternative content

Get Adobe Flash player

Winnaars Downloadactie!

16-03-2010

Vorige week hebben vele fans deelgenomen aan de download-actie om kans te maken op de DVD 'Dit is mijn leven live in concert'! Jan z'n single 'Een roos alleen voor jou' stond vorige week op nummer 8 in de Mega Top 100, de single is deze week gezakt naar de 14e plaats.

Dat heeft echter niet aan de fans gelegen, die deelnamen aan de downloadactie! Wij ontvingen meer dan 200 reacties in onze inbox, waarvan er 5 prijswinnaars zijn uitgeloot. Er waren echter ook veel internationale artiesten deze week die nog meer verkochten in Nederland, waardoor ze Jan als nog voorbij gingen in de nationale hitlijst. Denk aan artiesten als David Guetta, Train, en Alicia Keys.

Jan zal de prijzen dit maal niet zelf komen bezorgen, maar deze worden opgestuurd naar de volgende prijswinnaars: Fennie Leunk uit Heerenveen, Frieda Schmidt uit Nunspeet, Theo Hoogervorst uit Leiderdorp, Sharon Wijsman uit Aarlanderveen en Elsa Bor uit Zoetermeer. Vanwege de vele reacties die zijn binnengekomen heeft Jan besloten om de prijzen iets aan te vullen met de hitsingles 'Gewoon muziek', 'Mijn nummer één' en de valentijnshit van 2010 'Een roos alleen voor jou'. De prijswinnaars zullen het volledige prijzenpakket zo spoedig mogelijk ontvangen.

Mocht je helaas naast de prijzen zijn gevallen niet getreurd want, de dvd is nog steeds verkrijgbaar bij alle Music Stores en uiteraard bij ons in de webschop!