Alternative content

Get Adobe Flash player

Mandy Huydts in de hoofdrol
in de nieuwe videoclip van Jan

12-07-2010

Woensdag 30 juni werd de videoclip van de nieuwe single 'Marianne' van Jan opgenomen in een oud schoolgebouw in Hilversum. Jan zingt in dit lied over Marianne, dat vroeger een onaantrekkelijk meisje uit zijn klas was en daarin tegen nu een ontzettend mooie vrouw is geworden. In de videoclip figureert Mandy als Marianne, die Jan zogenaamd tegen komt op een schoolreünie. Op deze reünie probeert Jan indruk op Marianne te maken, wat niet lukt. De beelden worden afgewisseld met enkele zanglijnen van Jan en flashbacks naar zijn schoolperiode. In de flashbacks is te zien, dat Marianne vroeger een onaantrekkelijk meisje was en enorm gepest werd.


'Ik denk dat het een hele leuke clip is geworden, iedereen heeft er keihard aan gewerkt en ik kan er alleen maar van genieten. Uiteraard wil ik alle figuranten, Deep Thought Productions, Leliveld Entertainment en alle medewerkers van International School of Hilversum, bedanken voor de inzet.' De opnames begonnen om 8.30 's morgens tot 20.00 uur 's avonds.


De single 'Marianne', die veel in horecagelegenheden gedraaid zal worden, wordt op 16 juli uitgebracht, maar is uiteraard voor jullie nu al te bestellen. De videoclip is al te zien op Tros Sterren.nl, Tv Oranje, TMF NL en Youtube. 8 juni jl. heeft Jan dit lied al gezongen op het Tros Muziekfeest op het plein in Purmerend. Dit zal ook op 16 juli om 20.30 uur op Ned 1 worden uitgezonden.


Klik hier om de videoclip te bestellen