Alternative content

Get Adobe Flash player

Jan in stadion de Gelredome in
Arnhem

10-11-2010

Op 11 december staat Jan in de Gelredome. Jan is het afgelopen half jaar zes keer uitgenodigd om op te treden in de Feesttent van het Mega Piraten Festijn. Dit Festijn met optredens van vele artiesten reist door het hele land en als afsluiting van deze tour vindt het laatste Mega Piraten Festijn van dit jaar plaats in het Gelredome in Arnhem. Dit evenement zal plaatsvinden op 11 december 2010 en naast Jan, treden ook o.a. Monique Smit, Nick en Simon, Wolter Kroes, Jan Keijzer en Annie Schilder, Sieneke, Peter Beense, Jannes, Lee Towers, Marianne Weber, Thomas Berge, 3Js en Frans Duijts op.

Voor kaarten kijk op www.megapiratenfestijn.nl

Deze dagen is Jan overigens ook erg druk met het opnemen van een nieuw album, dat in het voorjaar van 2011 uit zal komen. Jan gaat half november de studio in om enkele prachtige nieuwe liedjes in te zingen. Op dit nieuwe album komen ook de hit 'Marianne', Lentekriebels en het prachtige duet 'Mijn nummer één' met Mandy Huydts te staan. De exacte release datum van het nieuwe album is nog niet bekend. Het debuutalbum van Jan 'Dit is mijn leven', heeft maar liefst 28 weken in de Top 100 gestaan.

De nieuwe single 'Vriendschap', die Jan 19 november gaat uitbrengen staat overigens nog op het album 'Dit is mijn leven'. De single krijgt een dubbele A-kant, wat inhoudt dat er twee verschillende tracks op de single komen te staan. De tweede track is getiteld 'Vrolijk Kerstfeest' en is een up- tempo lied. Deze kerstsingle is voor de fans van Jan ook geen onbekend lied, er is namelijk een nieuwe tekst gemaakt op één van de andere tracks van het album 'Dit is mijn leven'.

De single 'Vriendschap / Vrolijk Kerstfeest ' is al te bestellen in de voorverkoop via www.janleliveld.nl