Alternative content

Get Adobe Flash player

Veel aandacht rondom Jan
de komende periode!

08-12-12

Er is veel aandacht rondom Jan de komende periode. Vandaag was Jan de hele dag in Hilversum bij de Tros voor de opnames van het televisieprogramma Toffe Gasten gepresenteerd door Kees Tol en het radioprogramma Sterren.nl Top 20 gepresenteerd door Harold Verwoert en Corne Klijn. Jan was in beide programma's te gast samen met collega artiest Thomas Berge en in het radioprogramma schoof ook collega Danny Nikolay aan. De heren werden geïnterviewd over de kerstperiode en hun ambities voor het komende jaar. Uiteraard heeft Jan verteld over zijn nieuwe single 'Vrolijk Kerstfeest', zijn plannen van het nieuwe album en het succes van 'Marianne' van het afgelopen jaar.


Wil jij de uitzending van Toffe Gasten zien, kijk dan morgenavond om 18.00 uur naar Sterren.nl. De Sterren.nl Top20 radio uitzending wordt aankomende zaterdag op 60 lokale zenders en ook op Sterren.nl Radio uitgezondenOok Tv Oranje en Radio NL hadden goed nieuws voor Jan. Het lied 'Vrolijk Kerstfeest' is benoemd tot Hollandse Nieuwe. Dat houdt in dat de single meer dan 50 keer te zien en te horen zal zijn op zowel Radio NL en Tv Oranje. Radio NL heeft daarbij ook nog eens een leuke actie bedacht rondom de single en het kerstfeest, want Radio NL verloot maar liefst 25 Jan Leliveld Kerstpakketten op de Radio. Dit pakket bestaat uit de single 'Vriendschap / Vrolijk Kerstfeest', dvd 'Dit is mijn leven live in Concert', een Jan Leliveld Fansjaal en een kerststukje! Om hier kans op te maken luister dan de komende week naar Radio NL. Jan zal 24 december de kerstpakketten samen met de Radio NL Kerstman gaan uitdelen in het land. Ook zal Jan 24 december een live Radio optreden verzorgen in Amsterdam het Radio NL Winter Wonderland op het rembrandtplein.


Sterren.nl organiseert dit jaarlijks haar Nieuwjaar special. Dit wordt een uitzending waarin de beste artiesten van 2010 hun grootste hit ten gehore zullen gaan brengen. De artiesten worden begeleid door een live-band onder leiding van Marcel Visser, ook wel bekend als één van coaches van Nick & Simon bij de Voice of Holland. Sterren.nl heeft gevraagd of Jan zijn hit 'Marianne' wil gaan zingen. Naast Jan treden o.a. ook Marco Borsato, Guus Meeuwis, Jan Smit, Gerard Joling, Thomas Berge, Nick & Simon, Jeroen vd Boom, 3Js en vele andere artiesten op. Deze nieuwjaarspecial zal worden uitgezonden op 30 december op Sterren.nl en 2 januari op Ned. 1.Ben je fan van Jan en bereid om hem een klein beetje te helpen, dan is het ook nog mogelijk om op hem te stemmen. Op http://www.sterren.nl/artiesten/175/jan-leliveld kun je Jan aanvinken als jouw favoriete artiest en ook op RTV Oost kun je op Jan stemmen via http://www.rtvoost.nl/acties/ top100.aspx.


Wij zouden het te gek vinden als je op Jan zou willen stemmen en als je leuk vindt om naar de verschillende radio en tv-programma's te kijken of te luisteren en namens Jan wensen wij iedereen alvast een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!!