Alternative content

Get Adobe Flash player

Jan op pad met Radio NL
kerstman!

27-12-12

Afgelopen vrijdag was voor Jan een erg leuke dag. Hij was door Radio NL gevraagd om met de Radio NL kerstman naar enkele prijswinnaars te gaan om kerstpakketten uit te delen. Nadat Jan de week van 13 t/m 20 december al 'Hollandse Nieuwe' was op de zender met het lied 'Vrolijk Kerstfeest', deelde de zender afgelopen vrijdag enkele Jan Leliveld Kerstpakketten uit.

Een kerstpakket bestond uit de single 'Vriendschap / Vrolijk Kerstfeest', de dvd 'Dit is mijn leven live in Concert', een Jan Leliveld Fansjaal en een kerststukje. 's Morgens vertrok Jan vanuit Aalsmeer om samen met de Radio NL Kerstman en verslaggever Alfred Voogd langs twee winnaars te gaan. Zo brachten ze hun eerste pakket in Hoorn en vervolgens reden zij naar Zaandam. De gelukkigen kregen niet alleen een Jan Leliveld Kerstpakket, maar ook Radio NL pakte uit, zij gaven namelijk DVD-HDV speler cadeau.

Vanuit Zaandam reed Jan door richting Amsterdam. Op het Rembrandtplein zong Jan in de Winter Wonderlandtent live voor de radio 'Vrolijk Kerstfeest', 'Marianne' en 'Vriendschap'. Radio NL zond tussen 12 uur en 18 uur live uit vanuit Amsterdam.

Jan heeft ontzettend genoten van deze dag! Op www.radionl.fm is er ook nog de mogelijkheid om te stemmen op het beste Nederlandstalige lied van 2010. Elk uur kun je een stem uitbrengen en wij zouden het geweldig vinden als je op Jan stemt!