Alternative content

Get Adobe Flash player

Nieuwe Single 'Laat het
feest beginnen'

07-03-2011

'Laat het feest beginnen' is de nieuwe single van Jan Leliveld. De single is een voorloper op het nieuwe album van Jan Leliveld en komt op 11 maart officieel uit. Het lied geschreven door Jeroen Englebert en Peter van Asten beschrijft een optreden van Jan Leliveld. Na de hit 'Marianne' is het aantal optredens van Jan aanzienlijk toegenomen en zoals vele fans weten maakt Jan van elk optreden een groot feest.

Ook in de videoclip is te zien, dat Jan er één groot feest van maakt. Afgelopen maandag 28 februari is de videoclip 'Laat het feest beginnen' opgenomen in café 't Leeuwtje in Noorden. Jan had een oproep gedaan bij familie, vrienden, kennissen en uiteraard zijn fans om te figureren in de videoclip en zo'n honderdtal mensen kwamen hierop af om er één groot feest van te maken! In de videoclip kun je zien, dat dit zeker gelukt is! Klik hier om de videoclip te bekijken.

De single 'Laat het feest beginnen' wordt ook uitgebracht op CD-single met als B-kant 'Zij hoort bij mij' tevens geschreven door Jeroen Englebert. De single kost € 2,99 is o.a. hier te koop, ook kun je de single downloaden via ITunes en Target Media.

Wil je 'Laat het feest beginnen' live meemaken, kijk dan eens in de agenda van Jan om te zien waar hij mag optreden de komende periode.