Alternative content

Get Adobe Flash player

Jan Leliveld in Ahoy Rotterdam

15-04-2011

Op 29 april a.s. is Jan uitgenodigd door de organisatie van de 'Nacht van Oranje' om op te treden in Ahoy Rotterdam. Het is alweer de 19e editie van dit evenement en het belooft opnieuw een daverend muziekspektakel te worden. Een bonte stoet van maar liefst 15 Hollandse artiesten en bands, waaronder Jan, luidt 29 april traditioneel Koninginnedag in.

Jaarlijks wordt dit evenement georganiseerd in Ahoy en Jan is voor het eerst uitgenodigd om op te treden. De presentatie ligt in handen van Albert West en het verdere programma bestaat uit optredens van Gebroeders Ko, Marianne Weber, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Frans Bauer, Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, Lee Towers, Thomas Berge, Wesley Klein, Vinzzent, Peter Beense, feest-act De Burberry's en de Aalsmeerder Jan Leliveld.

Het wordt voor Jan de tweede keer dat hij mag optreden voor zo'n groot aantal bezoekers. Op 10 december 2010 heeft Jan al opgetreden voor maar liefst 35.000 mensen in Stadion Gelredome in Arnhem tijdens de afsluiting van het 'Mega Piraten Festijn'.