Alternative content

Get Adobe Flash player

Het feest van Jan Leliveld &
Glennis Grace

29-04-2011

Het feest van Jan & Glennis Grace, dat klinkt veelbelovend en dat is het ook! Zaterdagavond 4 juni 2011 wordt dit feest georganiseerd in 'The Big Apple' van de Crown Business Studio's te Aalsmeer. De avond zal in het teken staan van 'Feest' dat wordt gecreeerd door optredens van Jan Leliveld, Glennis Grace, Ruby van Urk & DJ Kees Markman. Tevens zal het nieuwe album 'Één voor évn' van Jan gepresenteerd worden.

De Crown Bussines studios gelegen in Aalsmeer zijn de voormalige studio's van Joop van de Ende. De zaal bestaat uit twee verdiepingen, met een prachtig podium, mooi Amerikaans Decor en een geweldige showtrap waar de artiesten vanaf komen. De avond bestaat uit diverse optredens. Jan zingt uiteraard enkele nummers van zijn nieuwe album 'Één voor één', maar ook zijn overige repertoire komt aanbod, wat garant staat voor feest. Tussen de twee series van Jan is het podium geheel in handen van Glennis Grace. De zangeres laat wekelijks zien in het programma 'Beste zangers van Nederland' op de Tros dat zij echt de beste zangeres van Nederland is. Het is dan ook zeer terecht dat zij, met dank aan het programma, haar eerste nummer 1-hit scoorde met het nummer 'Afscheid'. Nadat Glennis het publiek heeft overdonderd mag Jan zijn feestje afsluiten met FEEST. In het voorprogramma staat Ruby van Urk en DJ Kees Markman draait op de afterparty.

De avond staat ook in het teken van Jan's nieuwe album Één voor één. Het album wordt door kenners beschreven als een heel gezellig album met een diversiteit aan liedjes. Er staan 10 nieuwe prachtige nummers op dit album, waaronder 'Marianne', 'Laat het feest beginnen' en twee gezellige live-medleys, die Jan tijdens zijn concert in oktober 2009 heeft gezongen. Het album komt officieel op 20 mei 2011 uit.

Lijkt je het je leuk om ook naar het 'Feest van Jan & Glennis Grace’ te komen, klik dan op onderstaand button voor kaarten!

Bestel hier de kaarten