Alternative content

Get Adobe Flash player

'Het Feest van Jan Leliveld &
Glennis Grace' Groot Succes!!!

09-06-2011

Afgelopen zaterdag 4 Juni was het een groot feest in de discotheek van de Tv Studio's in Aalsmeer. Het evenement dat in het teken stond van optredens van Jan Leliveld & Glennis Grace trok maar liefst tussen de 1200-1300 bezoekers en was daarmee een 'volle bak'. Op de avond werd tevens namens de Tros Sterren.nl het nieuwe album 'Één voor één' van Jan Leliveld gepresenteerd.

Aalsmeer stond afgelopen zaterdag echt in het teken van Jan Leliveld & Glennis Grace en het was voor de meeste bezoekers een leuke avond uit in de Studio's. De show werd ingeleid door de Aalsmeerse DJ Kees Markman en ook Ruby van Urk verzorgde een optreden in het voorprogramma. Ook de Tros Sterren.nl was aanwezig om beelden te schieten en enkele bezoekers te interviewen! Om klokslag 22.30 uur was het de beurt aan Jan Leliveld om het podium te betreden, Jan zong naast bekende covers ook veel nieuwe nummers van zijn cd-album 'Één voor één'. Tijdens de 1e serie van Jan werd hij onderbroken door Tros presentator Fred Siebelink, om symbolisch het 1e exemplaar van 'Één voor één' aan hem te overhandigen.

Voor velen was het een verassing of Glennis Grace überhaupt zou komen, aangezien in de landelijke media werd gesproken over de stemproblemen van Glennis. Gelukkig, was er afgelopen zaterdag niets te merken van de zogenaamde stemproblemen, want Glennis zong werkelijk de sterren van de hemel. De zangeres is op het moment een enorme hype in Nederland, vanwege haar deelname aan het programma 'Beste Zangers van Nederland' en haar eerste nummer 1 hit 'Afscheid'.

Nadat iedereen vol bewondering naar de klanken van Glennis had geluisterd, was het tijd voor Jan om de avond af te sluiten met Feest! Dat is gelukt, want op dansvloer werd er gesprongen, polonaise gelopen, ofwel het was één groot feest! Aankomende weekend worden er flitsen, interviews en beelden van dit evenement uitgezonden op Tros Sterren.nl. Ook wordt de dvd 'Dit is mijn leven live in Concert', de live registratie van het concert in Sporthal de Bloemhof van anderhalf jaar geleden enkele keren uitgezonden en is Jan te gast in het tv-programma 'Toffe Gasten' gepresenteerd door Fred Siebelink. Dit weekend kun je dus afstemmen op Tros Sterren.nl en voor foto's van het evenement bekijk dan www.hetfeestvanjan.nl.