Alternative content

Get Adobe Flash player

TROS Sterren.nl in het teken van
Jan Leliveld

14-06-2011

Afgelopen zaterdag en zondag, 11 en 12 juni, stond TROS Sterren.nl in het teken van Jan Leliveld. Via het themakanaal werden concerten van Jan uitgezonden, evenals clips en interviews.

Aanleiding voor het themaweekend was het gloednieuwe album van Jan Leliveld: Één Voor één. Hierop staan tien nieuwe songs plus twee live opgenomen bonusmedleys. De cd kwam 27 mei jongstleden officieel uit en heeft inmiddels al zijn weg gevonden naar vele fans van Jan, want het kwam afgelopen vrijdag op # 21 binnen in de Album Top 100.

Jan kreeg het symbolische 'eerste exemplaar' van Één Voor één zaterdag 4 juni jl. uitgereikt. Dit gebeurde tijdens een groots evenement in Aalsmeer, dat in het teken stond van Jan Leliveld & Glennis Grace. TROS Sterren.nl-presentator Fred Siebelink verraste Jan door tijdens het concert op het podium te stappen. Daar sprak hij lovende woorden over het nieuwe album en overhandigde Jan vervolgens het 'eerste' exemplaar.

Behalve Fred Siebelink kwamen maar liefst 1300 bezoekers op Het Feest van Jan Leliveld & Glennis Grace af. Zij maakten van het evenement, dat plaatsvond in de discotheek van de voormalige tv- studio's in Aalsmeer, een groot succes. Uiteraard zong Jan veel nummers van zijn nieuwe album Één Voor één en bracht Glennis Grace onder meer haar nummer 1-hit Afscheid ten gehore.

Ben je nog niet in bezit van het nieuwe album 'Één Voor één' klik dan hier