Alternative content

Get Adobe Flash player

Jan vaart met Fans Radio NL

25-07-2011

Afgelopen donderdag 21 juli was het dan zo ver! Jan ging een rondje varen in Aalsmeer met enkele Radio NL fans! De fans konden deze unieke dag winnen door een van Jan z'n nieuwe liedjes aan te vragen in het verzoekprogramma 'Op volle kracht' van Hessel Wijkstra op Radio NL. Deze actie startte maandag 11 juli en vorige week vrijdag 15 juli maakte Jan in de studio van Radio NL 4 prijswinnaars bekend.

 

De winnaars kwamen om 12 uur aan in Aalsmeer, uiteraard eerst voor koffie en gebak, om vervolgens een boottocht te maken over de Westeinderplassen in Aalsmeer. Het was in eerste instantie even afwachten wat het weer ging doen, aangezien de voorspellingen geen goede vooruitzichten gaven, gingen Jan, de prijswinnaars en ook Alfred Voogd, live reporter van Radio NL, het water op.

 

Alfred had gedurende de middag contact met Hessel in de studio om live verslag te doen in de uitzending. Klokslag half 3 besloten zij het water af te gaan, om nog een lekker borrel bij Jan thuis te gaan drinken! Dit was geen onverstandige keuze want een kwartier nadat iedereen binnen was begon het enorm te hozen!!

 

Jan zong voor de luisteraars van Radio NL nog zijn hit Marianne, waarna hij voor dit kleine gezelschap ook nog Vriendschap en Aalsmeer ten gehore bracht! Zo werd de dag op een feestelijke manier afgesloten en gingen alle fans met het nieuwe album 'Een voor een' naar huis!

 

Jan wil via deze weg Radio NL en de prijswinnaars bedanken voor de gezellige middag!!