Alternative content

Get Adobe Flash player

JAN LELIVELD AANSTAANDE ZATERDAG TE ZIEN OP NED 1

03-10-2011

In Hilversum wordt in het weekend van 2, 3 en 4 september het Hilversum Media Festival georganiseerd. Dit jaar staat het festival in het teken van 60 jaar televisie. Tijdens het Hilversum Media Festival nodigen de publieke omroepen, RTL en de gemeente Hilversum het Nederlandse publiek uit een kijkje te komen nemen in de keuken van de mediastad en de magie van radio en televisie van dichtbij te beleven.

De publieke omroepen presenteren zich in diverse paviljoens op het zogenaamde Omroepplein op het Media Park. Hier kunnen de leden, maar natuurlijk ook de niet-leden, persoonlijk kennis maken met de omroepen en hun programma’s. En natuurlijk kunt u hier de presentatoren en sterren van radio en televisie in levende lijve ontmoeten. RTL presenteert zich eveneens op het Media Park met een gevarieerd programma in haar eigen Studio 21. Daarnaast is er een gezamenlijk programma van de publieke omroepen in de stad op het marktplein, zijn er optredens van bekende artiesten o.a. Peter Beense, Dré en Roxeanne Hazes, Jan Leliveld, Marianne Weber, Peter Koelewijn, Imca Marina, Dennie Christian, René Schuurmans, Frans Bauer en L.A. The Voices op diverse podia en nog veel meer. Het Hilversum Media Festival is tevens te zien en te beluisteren op televisie (Nederland 1) en radio (Radio 2).

Jan is te zien in de uitzending van:
Zaterdag 3 September 19.00 – 22.00 uur Live op Sterren.nl
Zaterdag 3 September 23.00 – 23.55 uur een Compilatie op Ned.1
Zaterdag 1 Oktober 14.10 – 15.10 uur een Compilatie (Herhaling) op Ned 1 Het Hilversum Media Festival is een jaarlijks terugkerend en gratis toegankelijk publieksevenement in de mediastad. Een mooie aftrap van het nieuwe televisieseizoen!