Alternative content

Get Adobe Flash player

Jan komt met een gezellige nieuwe Single ‘Ons eigen café'

28-11-2011

Het heeft eventjes geduurd, maar eindelijk is het weer zover. Jan komt met een nieuwe single getiteld ‘Ons eigen café’. Het lied afkomstig van het album ‘Een voor een’ komt officieel op 6 Januari uit. De bijbehorende videoclip is onlangs opgenomen met een gezellige koppel vrienden in een café en staat inmiddels op Youtube.

Jan hoopt dat dit gezellige nummer zal aanslaan tijdens de carnaval in het zuiden van het land en in de Nederlandstalige cafe’s in de wintersportplaatsen. Diverse radiozenders hebben ook hoge verwachtingen van dit lied en zullen dit lied extra gaan promoten. Jan is 11 december uitgenodigd om dit lied en zijn kerstsingle van vorig jaar te zingen tijdens de Tros Sterrenparade. Deze opnames zullen op 26 december en 7 januari 2012 worden uitgezonden op Ned 1.

Jan verwacht dit jaar ook weer veel van de Artiestenreis naar Westendorf in Maart 2012. Vele artiesten zijn weer uitgenodigd om te komen zingen in de laatste week van het seizoen. Er staat net als andere jaren een grote feesttent en deze week staat volledig in het teken van het Nederlandstalige lied. Lijkt het jou leuk om hier ook bij aanwezig te zijn, surf dan naar: www.feestartiesten.nl voor meer informatie.

De videoclip is te zien op www.youtube.com/watch?v=Ys-n7MAc1GY Wil je graag bij de opnames zijn kijk dan op www.sterren.nl voor kaarten.