Alternative content

Get Adobe Flash player

Terugblik op 2011

23-12-2011

Beste Allemaal,

Zo op de dag voor kerst blik ik nog even terug op het afgelopen jaar. Het was voor mij een heel bijzonder jaar. Het begon natuurlijk achter de schermen al met de opnames van het album Een voor een. Het album kwam in augustus uit, met daarop 12 eigen titels en 2 live-medleys. Het bekendste nummer van het album is ‘Marianne’, wat ook afgelopen jaar goed werd ontvangen door het publiek tijdens de optredens in het land.

4 juni 2011 was voor mij op muzikaal gebied het leukste moment van 2011, het Feest van Jan & Glennis Grace. Het feest trok maar liefst 1200 bezoekers in een uitverkochte voormalige tv-studio van Joop van de Ende in Aalsmeer. Sterren.nl heeft een compilatie van deze avond gemaakt en symbolisch werd door Fred Siebelink officieel het 1e exemplaar van mijn album Een voor een aan mij overhandigd. Ik zong die avond alle nieuwe liedjes van het album en natuurlijk enkele feestelijke covers.

Er hebben in 2011 ook weer nieuwe ontwikkelingen plaats gevonden in mijn carriere als entertainer, zanger en nu ook als spreker. Ik ben afgelopen jaar regelmatig gevraagd door multinationals, bedrijven, gemeentes, verenigingen en rotaries om te spreken over ondernemerschap. Mijn verhaal gaat over de levensweg Dirk, die als schooljongen advies vraagt aan zijn vader en aan ondernemende ooms en eindigt als succesvol ondernemer van een multinational. In dit verhaal zitten veel anekdotes uit eigen ervaring en natuurlijk veel muziek in verwerkt. Mijn lied De zaak heb ik afgelopen jaar hierdoor weer veel mogen zingen, echter deze keren akoestisch met mijn eigen gitaar.

Ik kijk met heel veel plezier uit naar 2012. Er komen gezellige nieuwe singles uit en ik hoop weer vaak het land in te gaan om te mogen zingen of te spreken!

Via deze weg, wens ik iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Hopelijk kijken jullie zaterdag 24-12-2011 om 12.00 naar Ned 1, dan ben ik te zien in de Kerststerrenparade van de Tros met mijn lied Vrolijk Kerstfeest. Ook op 7 januari ben ik te zien op Ned 1 met mijn nieuwe single Ons eigen cafe

Groetjes,

Jan Leliveld