Alternative content

Get Adobe Flash player

'Ons eigen cafe' nu al een hit
in de cafe's!

23-01-2012

De afgelopen week heeft Jan veel reacties gekregen vanuit het uitgaanscircuit over zijn nieuwe single 'Ons eigen cafe'. De single wordt veel gedraaid en aangevraagd bij de diverse DJ's in de cafés. Het is ook prachtig om te zien hoe het publiek hierop reageert.

De afgelopen dagen is Jan druk geweest met de promotie van zijn single 'Ons eigen cafe'. Bij diverse stations mocht hij aanschuiven om over zijn nieuwe single te vertellen of werd hij gebeld voor een telefonisch interview. 'Ons eigen cafe' wordt ook veel gedraaid op  radio en tv, dat heeft volgens Jan een grote invloed gehad op de bekendheid van dit lied.

Eerder dit jaar trad Jan op bij de Tros Sterrenparade, wat werd uitgezonden op 7 januari op Ned 1 en gisteren in Helmond bij Hart voor Muziek.  

De 'kroegenhit' doet het ook goed in de hitlijsten, twee weken geleden kwam de single nieuw binnen op nummer 90 en afgelopen week steeg hij door naar 75.

Zou je dit nieuwe nummer live willen horen, kom dan Zondagmiddag 5 Februari  tussen 15.00 uur en 19.00 uur  naar Grand Café 'De Zotte Wilg' in Aalsmeer.  Jan zingt 2 dan series, zowel  zijn eigen nummers als de feestelijke covers. Heb je zin in feestje? Tot Zondag 5 Februari!

Klik hier om het youtube filmpje te bekijken.

Klik hier om de single 'Ons eigen cafe' te download