Alternative content

Get Adobe Flash player

Nieuwe single 'Zij hoort bij mij'

21-03-2012

'Ons eigen cafe' wordt nog volop gedraaid op de radio en in de kroegen, maar Jan heeft toch besloten om met een nieuwe single uit te komen 'Zij hoort bij mij'. De single komt officieel op 7 april uit en komt van het album 'Een voor een'. De fans van Jan kennen het nummer natuurlijk van het album, maar ook Radio NL heeft de single vorige week vanuit het Brixental in Oostenrijk gedraaid op de radio.

Niet alleen Radio NL, maar ook vele artiesten reisden afgelopen week af naar Oostenrijk om op te treden. Jan was gevraagd om twee optredens te verzorgen deze week, zo stond hij woensdagmiddag in de Feesttent en woensdagavond tijdens de afterparty voor artiesten in het Flugel House. Jan was met zijn eigen fanclub. Jan kreeg niet alleen veel reacties over de fluoriserende gele truien van zijn fans, maar men was vooral onder de indruk van zijn optreden. Het optreden bestond uit een tape-act van ca. 35 minuten, inclusief de flatscreens (tv-schermen), waarmee Jan tegenwoordig optreedt. Tijdens zijn optreden worden onder meer videoclips afgespeeld op de flatscreens. De videoclip van de nieuwe single 'Zij hoort bij mij' is inmiddels ook opgenomen en 'Marianne' ofwel Mandy Huydts figureert wederom in deze videoclip.

Zondag 25 maart a.s. treedt Jan op in de Efteling te Kaatsheuvel tijdens de Tros-ledendag, later die dag in Café Hogenboom in Roelofarendsveen. Op vrijdag 30 maart geeft Jan samen met zanger Henk Dissel een dinnershow tussen 18.00 en 22.00 uur in Grand Café de Zotte Wilg in Aalsmeer. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met Grand Cafe de Zotte Wilg, echter zijn er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Mocht je het leuk vinden om volgend jaar ook naar de feestweek in Brixental te gaan, kijk dan op www.feestartiesten.nl voor meer informatie over de reis in 2013.