Alternative content

Get Adobe Flash player

Twitter Actie: Maak kans op 2
kaarten voor de kerstshow.

10-12-2012

Donderdag 20 december treedt Jan op als speciale gast bij de kerstshow van Margriet Eshuijs en Maarten Peters. Jan zingt enkele kerstnummers, waaronder zijn eigen kersthit ‘Vrolijk Kerstfeest’, waarin hij wordt begeleid door het filmorkest Timbres Divers. 

De kerstshow is een familie kerstconcert, een feest der herkenning voor iedere generatie. In de show worden o.a. de kerstliedjes gezongen op de muziek van Micheal Buble, uit de ‘Harry-Potter’ films, uit de musical ‘Annie’,  maar natuurlijk ook bestaande hits als ‘Dreaming’, ‘White Christmas’ en ‘Let it snow’.  

Jan verloot 2 kaarten voor deze show via Twitter. Op maandag 10 december 2012 heeft Jan de volgende tweet verstuurd:

‘Iedereen alvast een 'Vrolijk Kerstfeest' #Retweet en maak kans op 2 tickets voor de kerstshow op 20 dec. in Aalsmeer. Voor de clip van 'Vrolijk kerstfeest' klik hier

Iedereen die deze tweet, opnieuw verzendt ofwel retweet maakt kans om deze kaarten voor de show te winnen. Jan maakt op maandag 17 december de winnaar via twitter bekend. In de tweet staat ook de link van de videoclip ‘Vrolijk Kerstfeest’ om alvast in de kerstsfeer te komen. 

Veer meer informatie over de kerstshow klik hier.