Alternative content

Get Adobe Flash player

Nieuwe single: 'Het gaat te snel'

04-01-2013

‘Het gaat te snel’ is de nieuwe single van Jan Leliveld en komt aanstaande vrijdag 11 januari uit. Het lied is volks, gezellig, up-tempo en zeer geschikt voor zowel op de radio als op een feestje! De tekst van het lied is gebaseerd op het hectische leven van mensen, die tegenwoordig haast hebben en vaak te laat zijn, alles gaat te snel!

 

Vanuit de media is er ook positief gereageerd op de single. ‘Het gaat te snel’ wordt bij Tros Sterren NL Paradeplaat. Ook Radio NL is positief over de single, zij hebben een leuke actie bedacht rondom de single. De actie loopt van 21 t/m 25 januari, waarbij Radio NL speciaal gemaakte klokken uitdeelt aan de winnaars. Jan zit woensdag 23 januari in de studio van Radio NL in het programma van Jan Paparazzi om zijn nieuwe single te promoten.  

 

Uiteraard is er voor de single ook een videoclip gemaakt voor diverse muziekkanalen en voor Youtube. Voor de videoclip is Jan een andere weg ingeslagen dan bij eerdere clips, de clip bestaat namelijk uit een animatie van klokken, zandlopers en tandwielen in combinatie met de zanglijnen van Jan. Tijdens een optreden van Jan worden deze animaties geprojecteerd op zijn flatscreens.

 

Klik hier om de videoclip te bekijken.