Alternative content

Get Adobe Flash player

'Klokken Actie' op Radio NL

18-01-2013

Aanstaande maandag start de ‘Klokken Actie’ op Radio NL ter ondersteuning van de promotie van de nieuwe single ‘Het gaat te snel’ van Jan. Elke dag zal de nieuwe single gedraaid worden op de zender, waarna de luisteraar de mogelijkheid krijgt om te sms-en en kans maakt om een mooie klok met het logo van Radio NL en Jan Leliveld. De actie loopt van maandag 21 t/m vrijdag 25 januari. Donderdag 24 januari is Jan te gast bij Radio NL in het programma van Jan Paparazzi tussen 17.00 en 18.00 en zaterdag 26 januari gaat Jan bij diverse winnaars de klok persoonlijk langsbrengen!

 De single ‘Het gaat te snel’ heeft sowieso een flitsende start. De single is vandaag op nummer 48 binnen gekomen in de Single Top 100, op nummer 6 in de Radio NL Top 30 en op nummer 7 in de Oranje Top 30. Op Youtube is de single inmiddels ook al meer dan 25.000 keer bekeken en dat heeft Jan voornamelijk te danken aan zijn vrienden op Facebook en zijn volgers op Twitter. Jan had de videoclip op beide platforms gepost en deze is maar liefst 73 keer gedeeld op Facebook en 25 keer geretweet op Twitter.

Komende week staat volledig in het teken van de promotie van de nieuwe single, Jan gaat bij maar liefst 8 radiozenders langs om te vertellen over zijn single ‘Het gaat te snel’. Voor de videoclip klik hier