Alternative content

Get Adobe Flash player

Bewogen dagen door
drukke agenda

23-03-2013

Na een fantastische week in Oostenrijk, mocht Jan zich na thuiskomst gelijk weer gaan voorbereiden als zanger, entertainer, spreker en ondernemer. Een optreden in Uithoorn, diverse zakelijke afspraken, een lezing over 'Ondernemerschap en Spiritualiteit' in Lisse en gisterenavond een 'Dinnershow' hielden Jan de afgelopen week van de straat.

Ook dit jaar mocht Jan weer naar Oostenrijk afreizen voor een optreden tijdens de feestweek in Westendorf, wat hij heeft kunnen combineren met een 'Wintersport' vakantie met zijn gezin. In de feesttent waren ca. 2000 fans van het Nederlandse lied getuigen van het optreden van Jan dat ook dit jaar weer goed in de smaak viel! Ook Radio NL was dit jaar weer in het skigebied aanwezig met hun mobiele radiostudio om verslag te kunnen doen van de feestweek! Er zijn enkele foto's van zijn optreden op Facebook gepost, dus mocht je nieuwsgierig zijn kijk dan even op zijn pagina.

Nadat Jan vorige week vrijdag weer thuis kwam in Aalsmeer, mocht hij zondagmiddag alweer aantreden in Cafe 'De Gevel' in Uithoorn om een gezellig optreden te verzorgen.
Afgelopen donderdagavond werd hij uitgenodigd door Hoboha om een lezing te geven voor 150 bollenkwekers uit de omgeving van Lisse. De kwekers werden geïnspireerd door Jan z'n ervaring, kennis en anekdotes waarin 'Ondernemerschap' en 'Spiritualiteit' onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Uiteraard combineerde hij deze lezing met een aantal toepasselijke eigen nummers 'De zaak', 'Gewoon muziek', 'Vrij' en 'De tijd van mijn leven'.
Gisterenavond mocht hij weer als entertainer van zich laten spreken tijdens een 'Dinnershow' in Grand Cafe 'In de Zotte Wilg' in Aalsmeer om de gasten in het restaurant te vermaken met zowel eigen repertoire en covers. De show ging 18.30 uur van start en duurde tot 23.00 uur, de gasten kregen een overheerlijk 4-gangen diner voorgeschoteld en werden ook persoonlijk aan tafel door Jan toegezongen met gitaar. Lijkt het je leuk om ook een keer een 'Dinnershow' bij te wonen hou dan de website van Jan in de gaten, want eerdaags komt er meer informatie over een 'Dinnershow Tour' die gepland staat voor het najaar 2013 en voorjaar 2014.

Vandaag en morgen staan er ook weer leuke optredens  op het programma, vanmiddag mag Jan namens de Tros optreden in de Efteling en vanavond staat er een besloten optreden op.

Neem eens een kijkje in de agenda van Jan om te kijken of hij misschien eerdaags bij jou in de buurt mag komen optreden?
Klik hier voor de agenda van Jan