Alternative content

Get Adobe Flash player

Jan begint eigen Grand Cafe

07-05-2013

Enkele jaren geleden heeft Jan een hotel/motel pand gekocht in Assendelft. In 2008 hebben er diverse verbouwingen en renovaties plaatsgevonden, waardoor er nu meerdere appartementen en een Grand Café zijn gevestigd.

Begin 2012 zijn Ludo Heynens en Marjon van der Horst 'Grand Café Assumburg' begonnen. Grand Café Assumburg heeft een 'Franse keuken', waar men sfeervol kan genieten. Begin dit jaar gaven Ludo en Marjon aan te willen stoppen met de exploitatie van het Grand Café vanwege gezondheidsredenen van Marjon, hierdoor ben is Jan op zoek gegaan naar een nieuwe huurder, oftewel horeca-exploitant. Na overleg met zijn vrouw en zoons heeft Jan uiteindelijk besloten om vanaf 1 mei 2013 zelf eigenaar te worden van 'Grand Café Assumburg'.

Vanaf dag één zal hij zich samen met zijn zoon Joost actief gaan bezighouden met de bedrijfsvoering van het Grand Café, waarna Joost op de langere termijn de verantwoording zal krijgen. Uiteraard gaat Jan ook regelmatig zingen in het Grand Cafe, kijk hiervoor in de agenda van Jan of op de website www.grandcafeassumburg.nl

Mocht u zich aanmelden voor de nieuwsbrief op www.grandcafeassumburg.nl, dan ontvangt u een Dinnerbon t.w.v €20,-.

Wellicht is het leuk om eens langs te komen in Assendelft!