Alternative content

Get Adobe Flash player

Jan Leliveld gaat toeren met eigen
'Dinnershow' langs diverse restaurants

23-08-2013

De zanger van het Nederlandstalige lied heeft inmiddels al 21 'Dinnershows' gepland tussen september 2013 en april 2014, verdeeld over diverse restaurants in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De Dinnershow' is een avondvullend programma tussen 18.30 en 22.30 uur waarbij men kan genieten van een vier-gangen diner en de muzikaliteit van Jan. 

Tijdens de 'Dinnershow' krijgen alle gasten gelijktijdig hun gangen geserveerd en tussen de gerechten door zingt Jan diverse nummers van zowel eigen repertoire als covers. Bij enkele nummers zal Jan zichzelf begeleiden op de gitaar of de accordeon, maar ook zal hij instrumentale nummers spelen op zijn mondharmonica en saxofoon. De avond wordt rustig opgebouwd met mooie luisterliedjes en zal eindigen met gezellige dansmuziek. Tijdens de gerechten komt Jan bij de gasten aan tafel langs om enkele goocheltrucs  te presenteren, wat de show helemaal compleet maakt. 

De inmiddels 57-jarige zanger uit Aalsmeer is alweer vijf jaar actief als professioneel zanger, nadat hij in 2008 de kans kreeg om zijn bloemen-export bedrijf te verkopen. Inmiddels heeft Jan diverse singles, cd-albums en zelfs een live-dvd uitgebracht. Zijn meeste bekende single is 'Marianne', die op Youtube meer dan 260.000 keer is bekeken. 

Jan heeft de afgelopen vijf jaar op veel bijzondere plaatsen mogen optreden zoals het 'Mega Piraten Festijn' in het Gelredome, in Ahoy tijdens de 'Nacht van Oranje,  op televisie bij Carlo & Irene in de uitzending van ‘Life4You’, in de Jaarbeurs Utrecht voor ‘MissieMAX’, op de Tros Pleinfeesten en in Studio 21 voor de ‘Tros Nieuwjaars Special’. Daarnaast heeft Jan in 2009 en in 2011 twee uitverkochte concerten mogen organiseren in Aalsmeer. Ondanks al deze bijzondere optredens, treedt Jan voornamelijk op in feesttenten, cafés en op bruiloften en partijen. Om nog meer het publiek van zijn eigen generatie te kunnen bereiken, kwam hij op het idee om een eigen 'Dinnershow' Tour te organiseren, wat zeer toegankelijk is voor jong en oud! 

Er staan op dit moment 21 'Dinnershows' gepland, tussen september 2013 en april 2014, verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Klik hier voor meer informatie over de tour-data, prijzen en locaties, wellicht staat er ook een gepland bij u in de buurt!