Alternative content

Get Adobe Flash player

Dinnershow in samenwerking met
zangschool Jozien van Dorst

21-02-2014

Vanavond staat er voor Jan Leliveld een bijzondere ‘Dinnershow’ op het programma in Grand Café Assumburg in Assendelft. Er zijn maar liefst 15 gastoptredens van leerlingen van zangschool Jozien van Dorst en de avond is al weken uitverkocht!

 

Inmiddels is Jan al maanden aan het toeren met zijn eigen Dinnershow langs diverse restaurants in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Regelmatig zitten er in het publiek zangers of zangeressen die het ook leuk vinden om een lied te zingen! Aangezien Jan in het verleden zelf ook vaak de mogelijkheid kreeg om ergens spontaan te zingen, staat hij hier meestal wel voor open.

 

Door deze spontane aanvragen tijdens de Tour kwam Jan op het idee om een speciale Dinnershow op maat te organiseren in samenwerking met zangschool Jozien van Dorst. Diverse talenten van jong en oud krijgen zo de kans om hun lied te presenteren in een volle zaal! Afgelopen woensdag vonden de repetities plaats en deze waren veelbelovend!

 

Ben jij zanger of zangeres en lijkt het jou leuk om een gastoptreden te verzorgen tijdens een ‘Dinnershow’ van Jan Leliveld, neem dan contact via info@janleliveld.nl en vraag naar de mogelijkheden!